• + 355 68 90 95 215
  • Rruga " Milto Tutulani "Pallati Alb Millenium Kati II , nr. 6, Tirana, Albania
  • E hënë-E premte: 8am - 7pm

Kompania
D&E shpk
Pajisur me çertifikime të ndryshme
të akredituara si: ISO 9001-2015; ISO 14001-2015; 180001-2007; ISO 28001-2007
Shiko më shumë

11
Vite

Në treg
Awesome Image

Rreth Nesh

Kompania D&E shpk është krijuar në vitin 2010. Objekti kryesor i kompanisë është importi i mallrave të ndryshëm, dizenjimi dhe prodhimi i uniformave të ndryshme ushtarake dhe policore se bashku me aksesorët përkatës të tyre, veshje pune , zjarfikëse, spitalore, civile etj, pajisje ushtarake dhe mbrojtëse te niveleve të ndryshme. Pajisje sensitive elekronike ushtarake të ndryshme. Tregtim te pajisjeve elektronike ushtarake dhe komponentë të saj.

Partnerët Tanë

Vendndodhja

Rruga " Milto Tutulani "Pallati Alb Millenium Kati II , nr. 6,
Tirana, Albania

Telefon

Mob : + 355 68 90 95 215

Tel : + 355 4 220 2175