pjesë e panaireve ndërkombëtare në vitin 2022 dhe 2023 Kompania D&E shpk Pajisur me çertifikime të ndryshme
të akredituara si: ISO 9001-2015; ISO 14001-2015; 180001-2007; ISO 28001-2007
Shiko më shumë

16
Vite

NĂ« treg
Awesome Image

Rreth Nesh

Kompania D&E shpk është krijuar në vitin 2007. Objekti kryesor i kompanisë është importi i mallrave të ndryshëm, dizenjimi dhe prodhimi i uniformave të ndryshme ushtarake dhe policore së bashku me aksesorët përkatës të tyre, veshje pune , zjarrfikëse, spitalore, civile etj, pajisje ushtarake dhe mbrojtëse të niveleve të ndryshme. Pajisje sensitive elekronike ushtarake të ndryshme. Tregtim të pajisjeve elektronike ushtarake dhe komponentë të saj.

Partnerët Tanë

Vendodhja:
Rruga “Abdi Bej Toptani”, Kati 1,Valias, KamĂ«z,Tirana, Albania
Telefon:
Mob : +355689095215
Tel : + 35542202175
Email:
info@demilitex.al