• + 355 68 90 95 215
  • Rruga " Milto Tutulani "Pallati Alb Millenium Kati II , nr. 6, Tirana, Albania
  • E hënë-E premte: 8am - 7pm

Rreth Nesh

Kompania D&E shpk është krijuar në vitin 2010.
Objekti kryesor i kompanisë është importi i mallrave të ndryshëm, dizenjimi dhe prodhimi i uniformave të ndryshme ushtarake dhe policore se bashku me aksesorët përkatës të tyre, veshje pune , zjarfikëse, spitalore, civile etj, pajisje ushtarake dhe mbrojtëse te niveleve të ndryshme. Pajisje sensitive elekronike ushtarake të ndryshme. Tregtim te pajisjeve elektronike ushtarake dhe komponentë të saj.

D&E aktualisht prodhon uniforma civile, ceremoniale dhe ushtarake, per subjekte te huaja dhe shqiptare. Ajo posedon fabriken e specializuar me platformen e saj ne dizenjimin, printimin, prerjen, rrobaqepesine dhe hekurosjen automatike.

Kompania D&E është e pajisur me çertifikime të ndryshme të akredituara si:

  • ISO 9001-2015
  • ISO 14001-2015
  • ISO 180001-2007
  • ISO 28001-2007
image
image

Përse të na zgjidhni ne?

D&E krijon zgjidhje per mbrojtjen tuaj personale ne kushtet e punes si dhe veshje mbrojtse. Ne kemi krijuar nje standart te larte ne mbrojten optimale ne veshjet e punes ne tregun Shqiptar.

Per ne eshte kryesore dhe shume e rendesishme dizanj ini, funksionaliteti, komforti dhe siguria e veshjeve tona sepse kjo tregon mireqenjen e klienteve tone dhe me kete gje identifikohet kompania jone.