16
Vite

NĂ« treg

Awesome Image

Rreth Nesh

Kompania D&E shpk është krijuar në vitin 2007. Objekti kryesor i kompanisë është importi i mallrave të ndryshëm, dizenjimi dhe prodhimi i uniformave të ndryshme ushtarake dhe policore së bashku me aksesorët përkatës të tyre, veshje pune , zjarrfikëse, spitalore, civile etj, pajisje ushtarake dhe mbrojtëse të niveleve të ndryshme. Pajisje sensitive elekronike ushtarake të ndryshme. Tregtim të pajisjeve elektronike ushtarake dhe komponentë të saj.

Partnerët Tanë

Vendndodhja

Rruga “Abdi Bej Toptani”, Kati 1,Valias, KamĂ«z,Tirana, Albania

Telefon

Mob : +355689095215

Tel : + 35542202175

Email

info@demilitex.al